Cookie- og privatlivspolitik

Dine data er sikre hos os. Vi kunne aldrig drømme om at sælge dine data til 3. part!

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Nødvendige (1)
Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar, ved at aktivere grundlæggende funktioner, såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.

Cookienavn: PHPSESID
Formål: Bevarer brugertilstand på tværs af sideforspørgsler,
Initiator: Webserver
Type: HTTP
Udløb: Session
Først fundet URL: http://imarketing.dk/
Kilde: mitvideocv.dk
Data sendes til: Danmark

Funktionelle (0)
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog eller den region som du befinder dig i.

Statistiske (5)
Statistiske cookies hjælper hjemmesidens ejer med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden, ved at indsamle og rapportere oplysninger.

Cookienavn: _ga
Formål: Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at følge hvordan websitet bruges.
Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 15
Type: HTTP
Udløb: 2 år
Først fundet URL: http://imarketing.dk/
Kilde: https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id=GTM-KJHRFGK
Datasendestil: USA (tilstrækkelig)

Cookienavn: _gat
Formål: Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren.
Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 15
Type: HTTP
Udløb: Session
Først fundet URL: http://imarketing.dk/
Kilde: https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id=GTM-KJHRFGK
Datasendestil: USA (tilstrækkelig)

Cookienavn: _gid
Formål: Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren.
Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 15
Type: HTTP
Udløb: Session
Først fundet URL: http://imarketing.dk/
Kilde: https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id=GTM-KJHRFGK
Datasendestil: USA (tilstrækkelig)

Cookienavn: collect
Formål: Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adfærd. Sporer den besøgende
på tværs af enheder og marketingkanaler.
Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 15
Kilde: https://www.google-analytics.com/analytics.js via https://www.google-analytics.com/analytics.js
Type: Pixel
Udløb: Session
Først fundet URL: http://imarketing.dk/
Kilde: https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id=GTM-KJHRFGK
Datasendestil: USA (tilstrækkelig)

Cookienavn: vuid
Formål: Indsamler data om brugerens besøg på hjemmesiden så som hvilke sider der er læst.
på tværs af enheder og marketingkanaler.
Initiator: Iframe, kildekode linjenummer 165
Type: Pixel
Udløb: 2 år
Først fundet URL: http://imarketing.dk/
Kilde: https://player.vimeo.com/video/290851114?app_id=122963
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)

Marketing (0)
Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af hjemmesider. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts-annoncører.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [ info@mitvideocv.dk ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine per-sonoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Typer af data indsamlet
Blandt de typer af personlige data, som dette program indsamler, alene eller gennem tredjeparter, er der: e-mail-adresse, fornavn, cookies og brugsdata.

Komplette oplysninger om hver type af indsamlede personoplysninger findes i de dedikerede afsnit af denne privatlivspolitik eller ved specifikke forklaringstekster, der vises før datainsamlingen.
Personlige data kan frit stilles til rådighed af brugeren eller i tilfælde af brugsdata indsamles automatisk, når du bruger dette program.
Medmindre andet er angivet, er alle data, der anmodes om af denne ansøgning, obligatoriske, og manglende levering af disse data kan gøre det umuligt for dette program at levere sine tjenester. I tilfælde hvor dette program specifikt angiver, at nogle data ikke er obligatoriske, er brugere fri til ikke at kommunikere disse data uden konsekvenser for tilgængeligheden eller funktionen af tjenesten.

Brugere, der er uvisse om, hvilke personlige data der er obligatoriske, er velkomne til at kontakte ejeren.
Enhver brug af cookies – eller andre sporingsværktøjer – ved dette Applikation eller af ejere af tredjepartstjenester, der anvendes af dette program, tjener formålet med at levere den Service, som brugeren kræver, ud over andre formål beskrevet i dette dokument og i Cookie Policy, hvis tilgængelig.

Brugere er ansvarlige for tredjeparts personoplysninger, der er opnået, offentliggjort eller delt gennem dette program og bekræfter, at de har tredjeparts samtykke til at levere data til ejeren.
Modus og sted for behandling af dataene.

Metoder til behandling
Ejeren træffer passende sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre uautoriseret adgang, offentliggørelse, ændring eller uautoriseret destruktion af dataene.
Databehandlingen udføres ved hjælp af computere og / eller IT-aktiverede værktøjer efter organisatoriske procedurer og tilstande, der er strengt forbundet med de angivne formål. Ud over ejeren kan dataene i nogle tilfælde være tilgængelige for visse typer ansvarlige personer, der er involveret i driften af dette program (administration, salg, markedsføring, juridisk systemadministration) eller eksterne parter (f.eks. parti tekniske serviceudbydere, postbærere, hosting-udbydere, it-virksomheder, kommunikationsagenturer) udpeget, hvis det er nødvendigt, som dataprocessorer af ejeren. Den opdaterede liste over disse parter kan til enhver tid kræves hos ejeren.

Retsgrundlag for forarbejdning
Ejeren kan behandle Personoplysninger vedrørende Brugere, hvis et af følgende gælder:

Brugere har givet deres samtykke til et eller flere specifikke formål. Bemærk: Under visse lovgivninger kan ejeren have tilladelse til at behandle personlige data, indtil brugeren gør indsigelse mod sådan behandling (“opt-out”) uden at skulle stole på samtykke eller noget andet af følgende retsgrundlag. Dette gælder dog ikke, når behandlingen af personoplysninger er underlagt europæisk lov om databeskyttelse.

Levering af data er nødvendig for udførelsen af en aftale med brugeren og / eller for eventuelle kontraktlige forpligtelser hertil
Behandling er nødvendig for at overholde en retlig forpligtelse, som ejeren er underlagt
Forarbejdning er relateret til en opgave, der udføres i almenhedens interesse eller i udøvelsen af den officielle myndighed, der er indehaver af ejeren
Behandling er nødvendigt med henblik på de legitime interesser, som ejeren eller tredjemand forfølger.

Under alle omstændigheder vil ejeren med glæde hjælpe med at præcisere det specifikke retsgrundlag, der gælder for behandlingen, og især om levering af personoplysninger er et lovbestemt eller kontraktligt krav eller et krav, der er nødvendigt for at indgå en kontrakt.

Placering
Dataene behandles på ejerens driftskontorer og på andre steder, hvor de involverede parter er placeret.

Afhængigt af brugerens placering kan dataoverførsler indebære overførsel af brugerens data til et andet land end deres eget. For at finde ud af mere om stedet for behandling af sådanne overførte data kan brugere kontrollere sektionen med oplysninger om behandling af personoplysninger.

Brugere har også ret til at lære om retsgrundlaget for dataoverførsler til et land uden for EU eller til en international organisation, der er underlagt folkeretten eller oprettet af to eller flere lande som FN og om de trufne sikkerhedsforanstaltninger af ejeren til at beskytte deres data.

Hvis en sådan overførsel finder sted, kan brugerne finde ud af mere ved at tjekke de relevante afsnit i dette dokument eller spørge ejeren med de oplysninger, der er angivet i kontaktafsnittet.

Retentionstid
Personlige data behandles og opbevares så længe som krævet af det formål, de er indsamlet til.

Derfor:

Personlige data indsamlet med henblik på udførelse af en kontrakt mellem Ejer og Bruger skal bevares, indtil en sådan kontrakt er udført fuldt ud.
Personoplysninger indsamlet til brug for Ejerens berettigede interesser skal bevares så længe som nødvendigt for at opfylde sådanne formål. Brugere kan finde specifikke oplysninger om de legitime interesser, som ejeren forfølger inden for de relevante afsnit af dette dokument eller ved at kontakte ejeren.

Ejeren kan have lov til at beholde Personoplysninger i længere tid, når brugeren har givet samtykke til sådan behandling, så længe samtykket ikke trækkes tilbage. Endvidere kan ejeren være forpligtet til at opbevare Personoplysninger i længere tid, når det kræves for at gøre det for opfyldelse af en retlig forpligtelse eller efter en myndigheds ordre.

Når tilbageholdelsesperioden udløber, slettes personlige data. Derfor kan retten til adgang, retten til at slette, retten til rettelse og retten til dataoverførbarhed ikke håndhæves efter tilbageholdelse af opbevaringsperioden.

Formålet med behandlingen
Oplysningerne om brugeren indsamles for at give ejeren mulighed for at levere sine tjenester såvel som til følgende formål: Administrere kontakter og sende beskeder, Tag management, Analytics og Content kommentering.

Brugere kan finde yderligere detaljerede oplysninger om sådanne formål med behandling og om de specifikke personoplysninger, der anvendes til hvert formål i de respektive afsnit af dette dokument.
Detaljeret information om behandling af personoplysninger

Personlige data indsamles til følgende formål og bruger følgende tjenester:

Analytics: Google Analytics
Indholdkommenterer: Facebook
Administrere kontakter og sende meddelelser: Mailchimp
Tag Management: Google Tag Manager


Brugernes rettigheder
Brugere kan udøve visse rettigheder vedrørende deres data behandlet af ejeren.

Navnlig har brugerne ret til at gøre følgende:

Træk deres samtykke til enhver tid. Brugere har ret til at inddrage samtykke, hvor de tidligere har givet deres samtykke til behandlingen af ​​deres personoplysninger.
Objekt til behandling af deres data. Brugere har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​deres data, hvis behandlingen foregår på andre retsgrundlag end samtykke. Yderligere detaljer findes i det dedikerede afsnit nedenfor.

Få adgang til deres data. Brugere har ret til at lære, om data behandles af ejeren, få oplysninger om visse aspekter af behandlingen og få en kopi af de data, der behandles.
Bekræft og søg rettelse. Brugere har ret til at kontrollere nøjagtigheden af ​​deres data og bede om, at den opdateres eller korrigeres.
Begræns behandlingen af ​​deres data. Brugere har ret til under visse omstændigheder at begrænse behandlingen af ​​deres data. I dette tilfælde vil ejeren ikke behandle deres data til andre formål end at lagre det.

Har deres personlige data slettet eller på anden måde fjernet. Brugere har ret til under visse omstændigheder at opnå sletningen af ​​deres data fra ejeren.
Modtag deres data og få det overført til en anden controller. Brugere har ret til at modtage deres data i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og, hvis det er teknisk muligt, at få det sendt til en anden controller uden nogen hindring. Denne bestemmelse finder anvendelse, forudsat at dataene behandles automatisk og at behandlingen er baseret på brugerens samtykke på en kontrakt, som brugeren er en del af eller på kontraktlige forpligtelser deraf.
Send en klage. Brugere har ret til at indgive et krav for deres kompetente databeskyttelsesmyndighed.

Nærmere oplysninger om retten til indsigelse mod bearbejdning
Når Personoplysninger behandles af almen interesse, kan brugerne i udøvelsen af ​​en officiel myndighed, der er indehaver af ejeren eller i forbindelse med de legitime interesser, som ejeren forfølger, gøre indsigelse mod sådan behandling ved at give en grund i relation til deres særlige situation begrunde indsigelsen.

Brugere skal vide, at hvis deres personoplysninger behandles til direkte markedsføring, kan de til enhver tid gøre indsigelse mod behandlingen, uden at der gives nogen begrundelse. For at lære, om ejeren behandler personlige data til direkte markedsføring, kan brugere henvise til de relevante afsnit af dette dokument.
Sådan udøves disse rettigheder

Eventuelle anmodninger om udøvelse af brugerrettigheder kan rettes til ejeren via kontaktoplysningerne i dette dokument. Disse anmodninger kan udnyttes gratis og vil blive rettet af ejeren så tidligt som muligt og altid inden for en måned.
Yderligere oplysninger om dataindsamling og behandling

Sagsanlæg
Brugerens personlige data kan bruges til juridiske formål af ejeren i retten eller i de faser, der fører til mulige retssager som følge af ukorrekt brug af denne ansøgning eller de relaterede tjenester.
Brugeren erklærer at være opmærksom på, at ejeren kan blive forpligtet til at afsløre personlige data efter anmodning fra offentlige myndigheder.
Yderligere oplysninger om brugerens personlige data

Ud over de oplysninger, der er indeholdt i denne privatlivspolitik, kan dette program give brugeren yderligere og kontekstuelle oplysninger om bestemte tjenester eller indsamling og behandling af personlige data efter anmodning.

Systemlogfiler og vedligeholdelse
Til drift og vedligeholdelse kan dette program og eventuelle tredjepartstjenester indsamle filer, der registrerer interaktion med dette program (systemlogfiler), bruge andre personlige data (f.eks. IP-adressen) til dette formål.

Oplysninger, der ikke er indeholdt i denne politik
Yderligere oplysninger om indsamling eller behandling af personoplysninger kan til enhver tid kræves hos ejeren. Se venligst kontaktoplysningerne i begyndelsen af ​​dette dokument.
Hvordan “Spor ikke” forespørgsler håndteres

Dette program understøtter ikke “Spor ikke” anmodninger.
For at afgøre, om nogen af ​​de tredjepartstjenester, den bruger, respekterer anmodningerne om “Spor ikke”, læs venligst deres privatlivspolitikker.

Ændringer i denne privatlivspolitik
Ejeren forbeholder sig ret til at ændre denne privatlivspolitik til enhver tid ved at underrette brugerne på denne side og eventuelt inden for dette program og / eller – så vidt teknisk og juridisk muligt – sende en meddelelse til brugere via enhver kontaktinformation der er  tilgængelig for Ejeren. Det anbefales kraftigt at tjekke denne side ofte, med henvisning til datoen for den sidste ændring, der er anført nederst.

Hvis ændringerne påvirker behandlingsaktiviteter udført på grundlag af brugerens samtykke, skal ejeren indsamle nyt samtykke fra brugeren, hvis det er nødvendigt.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
imarketing
Jernbanegade 23 B
4000 Roskilde
Telefon: 29620864
Email: info@imarketing.dk

Seneste opdatering: 24. oktober 2018