Salg af Rødkælkevej 12, 3660 Stenløse i Egedal kommune

Bolig: 135 M2 – Garagebygning: 39 M2 | Skuffesalg hos RealMæglerne Stenløse Viggo Axelsen ApS | Byvej 34A | 3660 Stenløse | Casper Lehd | Mail: cl@mailreal.dk | Mobil: 2856 6640

Mit navn er Christian Garrelts og jeg vil med denne utraditionelle side hjælpe min ejendomsmægler med at skabe lidt interesse til et såkaldt “skuffesalg”, for denne ejendom kan du ikke se online andre steder end netop her. Efter at have boet på Rødkælkevej 12 i Stenløse i 38 år er det endelig tid at sælge huset. Børnene er flyttet hjemmefra, vi ønsker at flytte til byen og det er synd, at et så stort og dejligt hus ikke skal glæde en ny, stor familie med nogle fantastiske rammer for alle de aktiviteter en familie har brug for. Jeg har været UTROLIGT glad for at bo her og det har taget flere år at erkende, at det det nu er noget andet vi vil.

Og jeg vil fortælle hvorfor.