Hjemmesideudvikling

Få en bedre bundlinje med næste generations salgsrettede hjemmeside. CMSjet er et avanceret hjemmesidesystem, der er nemt at anvende, er hurtigt at bruge og som er mere effektivt til at sælge end nogen andre CMS systemer. CMSjet er udviklet til at udvikle relationer og skabe salg. Derfor finder du ikke de ting vi beskriver her i andre hjemmesidesystemer.

Vil du opbygge relationer med potentielle kunder og skabe et større salg?

Med CMSjet får du muligheder for dette. Vi har udviklet nedenstående funktioner, som alt sammen kan hjælpe dig på rette vej.

Søgemaskineoptimeret hjemmeside

iMARKETING har udviklet CMSjet for at give vores kunder det bedst tænkelige udgangspunkt for topplaceringer på søgemaskinerne. Vi har udviklet systemet således, at den HTML der præsenteres over for Google, præsenteres bedst muligt, samtidig med, at de almindelige besøgende oplever en nem og overskuelig hjemmeside.

Autoresponder

Autoresponder anvendes til automatisk udsendelse af nyhedsbreve og er et gratis tillægsmodul til nyhedsbrevsmodulet i CMSjet. Hvis du skal adskille dig fra dine konkurrenter og være mere effektiv til at sælge, så bør du anvende autoresponder, som vi har udviklet gennem årene i CMSjet.

Herved kan du opbygge en relation med dine potentielle kunder i form af de e-mails du løbende fuldautomatisk sender til dem.

Du opnår herved 3 ting på samme tid:

1.    I stedet for at 99% forlader din hjemmeside igen (Du har betalt for alle 100% med AdWords og får 1% til at blive til kunde) så kan du få langt flere til at tilmelde sig din mailingliste, hvor du giver dem information, der er relevant og af værdi for folk, der ønsker et specifikt kursus. Årsagen er, at en tilmelding ikke forpligter dem.

2.    Du kan nu opbygge en relation med dine potentielle nye kunder via de e-mails du sender ud. Denne relation vil få en langt større procentdel til at henvende sig til dig, når de er klar, selv dem, der researcher i et tidligt stadie og er i informationssøgnings–mode.

3.    Du kan stoppe dine potentielle kunder i flugten – Dvs. du kan give dem så god og værdifuld information i form af specifikke målrettede e-mails, at de hurtigt opfatter værdien fra dine autoresponder e-mails som langt bedre end hvad tilfældige søgninger på konkurrerende hjemmesider giver dem. Dette betyder, at de bliver mere og mere FOR softworld og ser ”de andre” som ustrukturerede i deres bestræbelser på at få dem som kunde.

For at prøve Autoresponder, så gå til www.autoresponder.dk eller prøv kombinationen af Autoresponder og Serializer på forsiden af imarketing.

Autoresponder findes ikke indbygget i andre hjemmesidesystemer.

Serializer

Som tillægsmodul til Autoresponder har vi udviklet Serializer, der spiller ”sømløst” sammen med Autoresponder. Dette er online delen af Autoresponder og kan indeholde f.eks. et videomodul der KUN kan ses af dem der har klikket på linket i den tilhørende e-mail. Dvs. her kan du lave 1 til 1 markedsføring overfor den enkelte potentielle kunde.

Serializer findes ikke i andre hjemmesidesystemer.

Template Builder

Vi har fremstillet en drag-and-drop Template Builder, der gør det legende let på sekunder at bygge et sidelayout af de elementer du måtte ønske.

Du kan løbende ændre dine templates, hvorefter disse ændringer slår igennem på alle de sider, der allerede anvender denne template.

Hvis du f.eks. finder ud af, at du vil have en kontaktformular i en template, så vil du kunne indsætte den i templaten på sekunder, hvorefter alle sider der anvender denne template, nu viser kontaktformularen på dét sted, du har indsat den. Du kan selvfølgelig også kopiere en template, indføre kontaktformularen i kopien og så kun lade enkelte sider anvende denne udgave af templaten.

Template Builder findes ikke i andre hjemmesidesystemer.

Front Page Editor

Front Page Editor er et helt nyt værktøj. Værktøjet giver dig mulighed for at redigere din hjemmeside fra forsiden af din hjemmeside. Dette sparer dig for ca. 70% af den tid nu normalt anvender på at vedligeholde og opdatere din hjemmeside med alle andre CMS systemer.

Forsideredigering gør det muligt at rette direkte i teksten som almindelig bruger. Her sparer du 70% af tiden i forhold til, at du normalt skal redigere i administrationsmodulet i back-end og så kontrollere, hvordan det ser ud som almindelig bruger bagefter. Hele denne skiften frem og tilbage tager lang tid.

Her kan du se hvordan du kan redigere denne side direkte, når du er logget ind.

Forsideredigering findes ikke i andre hjemmesidesystemer.

Webshopmodul og online betaling

Webshopmodulet og online betalingsmodulet er en del af CMSjet, og gør det nemt for dine kunder, at købe og betale for deres produkter og serviceydelser.

Skulle du senere vælge at køre kurser 100% online, enten via Autoresponder/Serializer eller via webinar software, så gør den integrerede betaling tingene langt nemmere at administrere.

Webshopmodul og online betaling findes ikke i de fleste hjemmeside systemer, men købes normalt som seperate webshops.

Nemt at anvende

CMSjet er unikt fordi systemet der EKSTREMT nemt at anvende. Det er den overraskede melding vi igen og igen får fra vores nye CMS klienter. Alligevel er det lykkedes os at fastholde det enkle og intuitive brugerinterfac.

Vel gennemprøvet

Vi har baseret CMSjet på vores gennemtestede SEO-CMS, der er blevet udviklet på siden det så dagens lys i år 2000. Dette giver dig en sikkerhed for, at basismotoren er vel gennemprøvet og fungerer som den skal.

CMSjet er resultatet af yderligere 1.200 udviklingstimer, der bl.a. er anvendt for, at gøre det til en leg for dig at skabe et hvilket som helst design og redigere siderne, medens du surfer forbi dem som en almindelig bruger af din hjemmeside.

Vi kan blive ved med at remse fordelene op ved CMSjet, men dette har forhåbentligt givet dig et lille indtryk af fordelene ved CMSjet i forhold til et hvilket som helst andet hjemmesidesystem.

Specialudvikling

Selv om CMSjet er under løbende udvikling, så kan dine ønsker være så specielle at du ikke fuldt får dækket dine behov. I så fald kan vi tilbyde at specialudvikle funktioner og features, der præcist dækker dine behov.

Vi kan hjælpe dig med, at sælge så meget som muligt

Vores primære opgave er ikke at sælge dig en hjemmeside. Vores primære opgave er at udvikle din virksomhed til, at sælge så meget som muligt. Derfor hjælper vi dig med alle aspekter af dit online salg – ikke kun med din hjemmeside.

Vi har udviklet CMSjet fordi vi har fundet, at andre hjemmesidesystemer er for dårlige, rent teknisk, til at kunne gøre det vi ønsker. Derfor er CMSjet et vigtigt værktøj, der kan hjælpe dig til at sælge mere.

Men det står ikke alene. Vi hjælper dig også med Google AdWords, Søgemaskineoptimering, Konverteringsoptimering, design og programmering af specialløsninger.

Det er tilsammen med alle de andre ydelser vi leverer, at du får det fulde udbytte af CMSjet.

Kontakt os nu på telefon 29620864 eller info@imarketing.dk og få en prøvetur med CMSjet.

Du mister dine placeringer på Google i de naturlige søgeresultater, når du skifter hjemmesidesystem

Årsagen er, at Google registrerer, at de links, der er skabt gennem tiden og som peger ind på de forskellige sider, ikke findes mere. Dette problem har vi løst med CMSjet.

Det betyder, at du ikke skal starte forfra og miste besøgende “bare” fordi du får en ny hjemmeside. I stedet kan du fortsætte med at udvikle din hjemmeside fra det niveau, du allerede er på i dag.

Værktøjet til fastholdelse af placeringer findes ikke i andre hjemmesidesystemer.

Med CMSjet kan du designe din hjemmeside præcis som du vil

CMSjet er vores egetudviklede hjemmeside system til virksomheder, der ønsker friheden til at gøre hvad de har lyst til med deres hjemmeside, men som sætter pris på, at systemet er nemt at bruge både for administrator og for de besøgende.

CMSjet er næste generations hjemmeside system og er gået online for første gang den 15. April 2012 med denne hjemmeside og en enklelt klients hjemmeside.

Forinden har vi anvendt i alt 1.200 mandtimer på at opgradere dette nye CMS på baggrund af vores tidligere CMS system, SEO-CMS.

CMSjet hjemmesidesystem er et feature optimeret system, du ikke kan finde andre steder på Internettet, rettet imod virksomheder, der ikke ønsker at bruge år på at finde ud af hvad der virker, og hvad der ikke virker, når man skal sælge effektivt på Internettet.

Vi har brugt tiden på at finde ud af, hvordan alle modulerne i systemet effektivt skal spille sammen, så du undgår at kommunikere i årevis med en række forskellige programmører – altimens konkurrenterne kører uden om i overhalingsbanen.

Kort sagt: CMSjet er for professionelle, der ikke lader sig nøjes med mindre.

CMSjet er en videreudvikling af SEO-CMS, der anvendes af en lang række af vores klienter anvender i dag. Se eksempelvis www.Lifetime.dk

Selvfølgelig har CMSjet alle de moduler, som andre CMS systemer har: visuel sideeditor, nyhedsbreve, fil opload og alle de andre moduler du er vant til at bruge. Så det er ikke dét, der gør CMSjet til en speciel oplevelse.

Du bør overveje CMSjet fordi,

Vi har samlet og kombineret vores egne ønsker til et hjemmesidesystem, hvor vi har samlet alt det, du kan drømme om i ét eneste system.

Denne integration giver dig en lang række fordele, du aldrig kan opnå ved at købe specialiserede løsninger fra en række individuelle leverandører.

Vi sørger for, at alle modulerne “taler” sammen og herved bliver det fortsat nemt for dig at arbejde med systemet, til trods for at du får en meget avanceret hjemmesideløsning.

Vi tilbyder gratis telefon- og e-mail support

Vi har gratis telefon- og e-mail support når du anvender vores CMS system til din hjemmeside.
Supporten inbefatter al hjælp til at forstå hvordan du skal bruge systemet.

Solceller og batterier betaler dit nye tag

Energitaget – Når Solcellepaneler og batterier betaler dit nye tag