CMSjet Basis

CMSjet er et specielt søgemaskineoptimeret Content Management System, der er udviklet til at levere top-placeringer på Google. Du kan tilvælge moduler og konfigurere din hjemmeside lige som du har lyst til, ved at anvende og tilvælge de ekstra moduler du ser her til venstre.

Da udviklingen går stærkt, har systemet en større funktionalitet end vi kan nå at beskrive her på hjemmesiden. Vi har gjort alt, hvad der er muligt for at gøre systemet så enkelt at forstå og betjene som overhovedet muligt – både for dig, der administrerer hjemmesiden som for dine besøgende.

Vi har har gjort en dyd ud af, at gøre både design og navigation så enkel og overskuelig som overhovedet muligt, da talrige undersøgelser viser, at folk ikke forlader hjemmesider fordi de er enkle; men i høj grad forlader hjemmesider, hvor dit budskab drukner imellem alle mulige irrelevante elementer.

CMSjet Basis gør det muligt for alle at vedligeholde en professionel hjemmeside, der kan findes på Google, uden at det behøver at koste en herregård. Content Management Systemet er udviklet med maksimal fokus på, at det skal være nemt at bruge, både for brugerne af hjemmesiden og du, som skal bruge det som et værktøj i dagligdagen.
CMSjet gør ikke et stort nummer ud af, at vise sig frem. Når kunderne kører med CMSjet, så er det KUNDERNES virksomhed, der skal profileres. CMSjet er derfor som udgangspunkt IKKE fyldt med søgefunktion, sitemap, kontakt ikoner m.m. af følgende årsager:

  • Elementerne bidrager til at ødelægge et rent design og presser kundens ønsker ind i nogle rammer, som tydeligt viser, at kunden har købt en hyldevare.
  • Søgefunktion er et seperat modul. På et korrekt struktureret mindre website bliver søgefunktionen ikke brugt i praksis.
  • CMSjet er så velstruktureret, at et sitemap som udgangspunkt er et unødvendigt ekstra element. Sitemap kan dog indsættes gratis.
  • Kontakt-ikoner anvendes ikke, da de alligevel bliver overset i praksis. En tekst er langt bedre.

CMSjet kan bruges som hyldevare, men har sin styrke ved, at det kan tilrettes et hvilket som helst behov, som du kunne tænke dig.

CMSjet har alle de moduler, som man kan forvente fra et Content Management System:

  • Shoppingsystem
  • Dankort betaling
  • Nyhedsbreve
  • Billeddatabase
  • Sprogmodul op til 12 sprog

… for blot at nævne nogle få moduler.

CMSjet kan f.eks. levere en løsning som dens søsterprodukt Site-editor, blot uden frames: www.lifetime.dk, der kører i 6 sprog. Læg mærke til, hvordan det er kunden, der bliver profilleret og ikke CMS systemet.

CMSjet Basis indeholder brugrens navigation, administrationsmodul med avanceret tekstbehandler og billedupload, webhotel, domæne, E-mail m.m.

CMSjet giver dig mulighed for selv at redigere din hjemmeside ved hjælp af brugernavn, password og en browser. Du kan med Site-editor selv lynhurtigt og nemt oprette, redigere og slette op til 33 sider fra et hvilket som helst sted i verden via browseren. Site-editor kan efter ønske udvides kraftigt med en række forskellige moduler.

CMSjet leveres som med 2 hovedmenuer i basisløsningen. Ønskes flere hovedmenuer, tilvælges de som ekstra moduler.

For hver hovedmenu kan der indlægges op til 16 sider information, som man kan se ved at klikke på menupunkterne. Site-editor er udviklet i ”rammer” så menuen står stille, selv om der er så meget information, at informations-siden får en scroller til højre.

Afhængig af sidetypen kan du i CMSjet-Basisløsningen vise op 16 sider med op til 6 billeder pr. side sammen med teksten. Site-editor er optimeret til 600×800 pixels skærmopløsning, da det er den mest benyttede opløsning i dag. Vi tilbyder indenfor prisen at indsætte dit eksisterende firmalogo og sætte siden op med de farver, som vi bliver enige om.

Skabeloner
CMSjet har 5 skabeloner i basisløsningen. Når man vil lave en ny side klikker man først på den skabelon, som man vil anvende. Herefter bliver man ført til en redigerings-side, hvor layoutet er sat op, så det modsvarer valget. Hvis du senere ønsker at ændre dit layout til en anden skabelon, så sker det med et enkelt museklik. 

Tekst
Teksten i CMSjet redigeres nemt og intuitivt med mulighed for at formatere teksten. Hvis man i forvejen bare kender lidt til Microsoft Word, så vil man med lethed kunne betjene tekst-editoren i CMSjet.

Billeder
CMSjet tager sig automatisk af størrelsesreduktion og kompression af billeder i forbindelse med at disse bliver uploaded til en billededatabase på hjemmesiden. På denne måde kan du få en korrekt gengivelse af billeder, som du selv har taget med f.eks. et digitalt kamera uden forudgående billedbehandling. Endvidere genererer CMSjet store udgaver af de mindre billeder, der vises på hjemmesiden. Som en forberedelse til anvendelse i katalogmodulet genererer CMSjet også altid thumbnail-billeder uanset, om man har valgt at anvende katalogmodulet på nuværende tidspunkt.

Webhotel
Som en del af prisen ligger CMSjet på et af vores 25 MB ASP Webhoteller, som er optimeret til at afvikle ASP særdeles stabilt og hurtigt. Da CMSjet er en serviceydelse til imarketings kunder, er den kun tilgængelig for kunder, der har et webhotel hos imarketing. Forudsætningen for den meget lave pris er derfor, at man ikke får adgang til koden, der ligger bagved løsningen. Løsningen incl. koder kan erhverves f.eks. til brug på Intranet, men prisen vil da være en helt anden.

.dk domæne
Du kan overflytte dit eksisterende .dk domæne til os gratis. Driften af domænet er herefter indeholdt i prisen på CMSjet basisløsningen.

E-mail
Som en del af CMSjet medfølger en POP3 e-mail adresse. Ved en normal e-mail opsætning leverer vi vejledning i, hvordan den sættes op.

CMSjet Basis incl. alt ovenstående:

Oprettelse af CMSjet: kr. 800,-. Årlig drift kr. 7.565,-.