Nemt at anvende

CMSjet er unikt fordi systemet der EKSTREMT nemt at anvende. Det er den overraskede melding vi igen og igen får fra vores nye CMS klienter.

Alligevel er det lykkedes os at fastholde det enkle og intuitive brugerinterface vi kender fra SEO-CMS.

Dette betyder, at  du stadig nemt finde rundt på hjemmesiden og hurtigt gøre det, du ønsker – selv om der går langt tid imellem, at du logger ind som administrator.

Du er i luften efter en halv times telefonisk instruktion og de meget få supportopkald vi får, vidner om, at vores klienter er selvkørende med det samme.

Hemmligheden er, at vi anvender rigtig mange udviklingstimer på at gennemtænke og designe løsninger, der placerer værktøjerne i dine hænder præcis dér hvor du har brug for dem i din arbejdsproces, frem for at udvikle et system, der er designet ud fra en IT programmørs datamæssige tilgang til hvordan systemet skal hænge sammen set ud fra hans perspektiv.

Den sidste del er også langt nemmere og kræver langt mindre energi fra udviklerens side; men problemet bliver blot overført til køberne af systemet, der føler sig fortabt i et utal af steder man kan forvilde sig hen i CMS systemet og hvor der hele tiden er en usikkerhed om, hvorvidt man gør det rigtige.

Vi ønsker på alle måder at gøre tingene så nemt som muligt for vores klienter. Derfor følger der gratis telefonsupport med vores løsninger.