Serializer

Serializer anvendes sammen med Autoresponder til at give modtagerne af automatisk udsendte e-mails en totaloplevelse

Serializer er et tillægsmodul til autoresponder modulet i CMSjet.

Du kan opleve kombinationen af Autoresponder og Serializer modulerne live ved at tilmelde dig vores gratis e-mail video kursus i højre side her
Hvorfor anvende Serializer?

Det korte svar: For at sælge langt mere.

Det længere svar:

Du giver nemt og hurtigt modtagerne af dine e-mails en bedre totaloplevelse, som du ikke kan opnå ved anvendelse af autoresponder alene – og slet ikke med nyhedsbreve alene.

Samtidig får vi automatisk “tagget” dine modtageres aktiviteter. Denne tagging kan anvendes til at give dine brugere nøjagtig den information de har brug for.

Serializer fungerer på dene måde:

Du fremstiller en ny side og klikker på fanebladet “”E-mail/Autoresponder”.

Nu skriver din autoresponder e-mail og indsætter et simpelt tag i teksten hvor du ønsker at have links til din serializer side.

Du klikker på faneblafet “Hovedindhold” og indsætter en video på siden og skriver evt. tekst, der skal stå sammen med videoen.

Hvad koster Serializer?

Prisen for at anvende Serializer sammen med AutoResponder er 30 ører pr. udsendt e-mail. Dette betyder, at du har mulighed for fuldautomatisk at transformere en interesseret besøgende til et varmt lead for bare 3 kr. (10 e-mails á 30 ører).

Hvor lang tid skal du bruge i telefonen for at opnå det samme? Og den tid du bruger på at tale med folk, der kun måske er interesserede, kunne du ikke bruge den bedre?

Når folk kontakter dig efter at have været på din autorespondersekvens, så er de kvalificerede til at blive dine kunder.

Det fortæller vores egen erfaring os efter at have anvendt autoresponder i et par år.

Inkluderet i prisen er fri telefon og e-mail support til at bruge systemet.
Vi forventer, når vi kommer lidt længere frem, at fremstille undervisningsvideoer i brugen.

Såfremt du har brug for hjælp til strategier og udformning af e-mails, så yder vi denne service til timepris.