Specialudvikling af hjemmesider

Da vi selv har udviklet CMSjet løsningen, har vi alle muligheder for at opfylde specielle ønsker.

Såfremt du har brug for en speciel skabelon med en speciel funktionalitet, så kan vi fremstille den til dig til timepris.

Du får fordelen af, at vi bruger en “base” som vi har brugt 12 år om at udvikle og at vi herefter kan tilføje dine egne helt specielle ønsker.

Selv om vores CMS system indeholder rigtig mange forskellige moduler som vores klienter kan vælge til efter behov, har mange af vores CMS klienter ofte brug for nogle helt specielle løsninger, som kun de har brug for.

Vi har aldrig måttet sige nej til denne type opgaver og vores klienter ser det som en stor styrke, at vi kan bygge specialløsninger som et tillæg til de moduler vi tilbyder som standard.

Dine fordele er åbenlyse, da du hermed får det bedste fra begge verdener:

Et gennemprøvet CMS system, der kan komme hurtigt i luften i kombination med det, der gør systemet perfekt for netop din virksomhed, selv når I ønsker andet end standardiserede løsninger.
Eksempler på specielle udviklingsopgaver er f.eks.:

www.LifeTime.dk – Integration op imod C5 hvorved hjemmesiden hele tiden er opdateret med samtlige ønskelige data på de forhandlere world wide, der forhandler LifeTime´s børnemøbler. Opdateringen sker via opload af en CSV fil. I selve upload processen læser vi data ind i CMS systemets database.

www.spekter.dk – Integration med Spekters C5 database således at hjemmesiden har adgang til forhandleres data via den SQL database som vi kobler op imod. Herved kan forhandlerne (byggemarkeder, malerbutikker) logge ind med de data de er registreret med i C5 og kan dermed handle online.
På samme hjemmeside har vi også fremstillet en ”bestil direkte” formular der automatisk viser billeder af de varer man taster ind og hvor formularen automatisk udvider sig efterhånden som man indtaster data.

Vi har også udviklet en webshop specialløsning, der synkroniserer hjemmesiden med 2 butikkers kasseapparater således at hjemmesiden kun viser sider og produkter, der er på lager. Hver nat kl. 24. udføres en mastersynkronisering af alle varer og i løbet af dagen synkroniserer hjemmesiden hver 5. minut med de 2 butikkers kasseapparater.

Vi udvikler efter 3 forskellige modeller:

  • Udvikling til timepris
  • Udvikling efter tilbud ud fra jeres specifikation
  • Udvikling efter tilbud med vores specifikation

Der er fordele og ulemper ved alle 3 modeller. Skriv til os og bed om vores handelsbetingelser. Her har vi nøje uddybet fordele og ulemperne ved hver model.