Hvilke søgeord | bedste søgeord?

Hvilke søgeord skal du bruge på din hjemmeside og hvordan finder du de bedste søgeord?

Uanset om du har en ny eller en ældre hjemmeside, som du vil optimere, så er det utroligt vigtigt, at du anvender de rigtige søgeord på din hjemmeside.

Der var engang en TV reklame for et pølsefirma, hvor sloganet var: “Kend den på knækket”.

Vi siger: “Kend dit marked på søgeordene”

Søgeordene skal du bruge til at få så mange RELEVANTE besøgende ind på din hjemmeside som muligt.

Når vi skriver relevante besøgende, så er det fordi det er vores erfaring, at der er en KÆMPE forskel på, om surferen bliver til en kunde hos dig helt afhængig af, hvilket søgeord, som surferen har fundet dig på.

Grunden til, at vi kan sige dette med så stor sikkerhed er, at vi for hvert enkelt søgeord kan følge enkeltelte besøgende rundt på vores hjemmesider med vores Site-editor Tracer modul. Her kan vi bl.a. se ankomsttidspunkt, hvor lang tid den enkelte er på hver side og i hvilken rækkefølge siderne bliver besøgt.

Det er ikke unormalt, at selv om den besøgende har læst DEN SAMME annoncetekst i din Google AdWords annonce som alle de andre, så er 40% SMUTTET inden 2 sekunder, ALENE styret af, hvilket søgeord, som den besøgende havde indtastet i søgefeltet hos Google.

Det er, alene baseret på det søgeord du har indtastet hos Google, muligt for os at forudse, om du med stor sansynlighed vil tilmelde dig vores e-mail liste.

Skræmmende effektivt, ikke?

For god ordens skyld: Du ER anonym, når du surfer rundt. Tracer anvendes alene som beslutningsværktøj, så vi kan give dig lige nøjagtig det du leder efter.

Vi kan altså se, at 40% af søgeordene er RENT pengespild hvor hverken vi eller de besøgende får noget noget som helst ud af det. Skønt at kunne identificere dem, slette dem og så i stedet fordoble budgettet for de annoncer som giver besøgende, der er glade for indholdet på hjemmesiden.

Vil du vide mere om søgeoptimering? Så vil vi anbefale, at du køber Søgeoptimeringsrapporten, vores første E-bog på Nettet.