Få flere besøgende til at blive til dine kunder

Konverteringsoptimering

Hvis du allerede har sikret dig, at du får en jævn strøm af de rigtige besøgende til din hjemmeside, så er konverteringsoptimering dit næste trin for at få succes online.
Vil du gøre flere besøgende på din hjemmeside til kunder?

Konverteringsoptimering har til formål at få flere kunder ud af de besøgende, der allerede nu besøger din hjemmeside. Det gør du ved, at ændre din hjemmeside.

Du kan normalt få en langt bedre ROI (Return Of Investment) ved at arbejde med konverteringsoptimering af din hjemmeside, end ved at betale en højere og højere pris for, at få endnu flere købeklare besøgende til din hjemmeside.

Men hvordan gør man? Hvad er konverteringsoptimering? Hvad dækker det over? Er det svært?

Der er mange spørgsmål.

Derfor har vi dedikeret hele dette område af hjemmesiden til Konverteringsoptimering, hvor vi vil forklare om nogle få af de teknikker vi anvender.

Hvis du vil vide mere om konverteringsoptimering, så tilmeld dig på vores gratis kursus i Konverteringsoptimeringpå Autoresponder.dk.
Hvorfor er det interessant at øge konverteringsraten frem for at få flere besøgende?

Fordi du med stor sandsynlighed kan mangedoble antallet af kunder uden, at bruge flere penge på din markedsføring.

Dette har en langt større betydning end du sikkert kan forestille dig.

Hvis du driver en virksomhed bør dit endelige mål med konverteringsoptimering være at sælge så meget som muligt.

Når din virksomhed er blevet synlig på Internettet og får mange besøgende hver dag, er det naturligt at tænke over, hvordan virksomheden nu kan vokse yderligere.

Du kunne blive ved med at arbejde på at få endnu flere besøgende; men på nuværende tidspunkt er du sikkert blevet klar over, at det bliver dyrere og dyrere for dig at øge trafikken af besøgende til din hjemmeside i forhold til dit nuværende niveau.

Der findes dog en anden og langt mere lukrativ måde at øge den daglige omsætning på. Og det er ved at arbejde aktivt med at få flere af de besøgende, som du allerede har på din hjemmeside til at blive kunde hos dig.

Solceller og batterier betaler dit nye tag

Energitaget – Når Solcellepaneler og batterier betaler dit nye tag