Gratis Online Markedsføringskursus

Alt for mange virksomhedsejere tænker kun I at få besøgende på hjemmesiden – og ja, det er vigtigt at få de besøgende ind på hjemmesiden med bl.a. AdWords og søgemaskineoptimering; men når de rigtige besøgende kommer er det først nu, det går op for mange, at besøgende ikke nødvendigvis er det samme som kunder.

Besøgende der kommer ind på din hjemmeside, uden at købe af dig, er spild af din energi og dine penge. Hvis du har haft en hjemmeside i et stykke tid, har du allerede nu opdaget, at kun 1 til 2 % af dine besøgende bliver konverteret til kunder.

Det er helt normalt  – men er det virkelig det bedste Internettet kan gøre?

Prøv vores gratis 8-dages e-mail kursus

I dette gratis 8-dages e-mail kursus, vil du få forklaret, hvordan du kan konvertere langt flere besøgende til kunder.

Kurset handler om konverteringsoptimering i den online verden. Hver dag i 8 dage får du forklaringer og tips til, hvordan du kan optimere din konverteringsrate på din hjemmeside. Det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig på www.Autoresponder.dk med dit navn og e-mail adresse. Herefter vil du øjeblikkeligt få tilsendt første del af kurset til din e-mail, og sådan fortsætter det de næste 8 dage.

Kurset gennemgår en række kritiske aspekter, der er afgørende for, om dine besøgende vil lægge sine penge hos dig og ikke hos dine konkurrenter – og disse aspekter gælder såvel traditionelle hjemmesider som online shops.