INMUSIC

I løbet af den måned, iMarketing har arbejdet med min hjemmeside, vil jeg anslå, at jeg har haft min. 5 gange så mange henvendelser fra potentielle købere som normalt.

Normalt får jeg 5-10 kontrakter hjem om året på kunder, der har fundet os via nettet.

I løbet af den sidste måned har vi landet 5 kontrakter via nettet.

Jeg har gennem den sidste måned fået hjælp af Christian Garrelts fra iMarketing til konverteringsoptimering af min hjemmeside samt opsætning af en Google Adwords-kampagne. At det virker, hersker der ingen tvivl om. Jeg har fået langt flere besøgende end normalt – og vigtigst af alt: en langt bedre konvertering af besøgende til kunder.

Det har været en yderst behagelig oplevelse altid at blive mødt af en venlig og imødekommende medarbejder, når jeg har ringet el. skrevet til iMarketing. Om det drejer sig om store eller små spørgsmål, om Adwords, søgemaskineoptimering, konverteringsoptimering eller om noget helt andet, får jeg altid en hurtig og yderst kompetent betjening.

Gennem de sidste år har jeg været kunde hos 3-4 tilsvarende firmaer, hvor jeg, mildt sagt, ikke var tilfreds hverken med resultatet eller deres service. Hos iMarketing mærker jeg for første gang som selvstændig, at der er nogen, som arbejder for, at min forretning skal blive bedre, og ikke kun deres egen omsætning.

Om iMarketing har jeg kun godt at sige, og jeg glæder mig meget til at fortsætte samarbejdet omkring konverteringsoptimering af min hjemmeside samt engang i fremtiden søgemaskineoptimering, hvor jeg fornemmer, at Christian Garrelts fra iMarketing er yderst kompetent.

En kæmpe fordel er, at hos iMarketing kan man få hele pakken: søgemaskineoptimering, opsætning af Adwords, konverteringsoptimering. Og det bedste af det hele er, at intet af det er “hemmeligt”. Man kan få undervisning i det hele, og Christian deler gerne ud af sin enorme viden.”

Lars Eeg

INMUSIC
Århusvej 22
Stilling
8660 Skanderborg

Hjemmeside: www.inmusic.dk