TupperWare Nordic A/S

De virtuelle rundbordsmøder  har til formål effektivt at føre den enkelte virksomhed videre fra det sted virksomheden er i sin udvikling og komme med enkle, men effektive tiltag, der løfter virksomhedens bundlinie som følge af en langt bedre markedsføring.

Efter at have kørt et prøveforløb er her en tilbagemelding fra een af de deltagende virksomheder, Tupperware Nordic A/S: 

“Som web-designer hos Tupperware Nordic A/S fik jeg mulighed for at tale med andre i samme position om de udfordringerne vi står overfor i dagligdagen. Læg dertil at Christian Garrelts fra iMARKETING bød ind med gode råd og forslag til forandringer, så har du en vinder. Bl.a. førte en lille ændring jeg kunne implementere lige efter mødet, til 10-25 % forøgelse af nyhedsbrevs tilmeldinger på Tupperwares forskellige landesider. Jeg kan varmt anbefale at deltage i en sådan gruppe hvis din virksomhed får chancen.”

Johnni Jensen
Tupperware Nordic A/S

Hvis du ønsker at høre seneste nyt om projektet er du velkommen til at kontakte os, da brikkerne hele tiden falder mere og mere på plads.

TupperWare Nordic A/S

iMARKETING er pt. ved at planlægge virtuelle rundbordsmøder for de virksomheder, der ønsker at deltage i en professionel gruppe af marketingansvarlige.