Sådan sælger du mere ved at sætte dig i din kundes sted.

Dette er måske den vigtigste video du kommer til at se i år!

Er du klar over, at du kan få mange flere kunder, hvis du forstår dine kunders behov og hvordan de finder frem til dig?

Vidste du, at dine kunder skal gennem xx trin i beslutningsprocen før de køber af dig?

Hvor mange af de trin kan du påvirke?

Hvordan kan du påvirke dem til at få kunden til at købe af dig?

DEN RØDE TRÅD er en Gratis Trin-for-Trin Video der afslører, hvordan du sælger
meget mere ved at gøre tingene i den rigtige rækkefølge.

Videoen gennemgår hele processsen fra behovet opstår hos dit kundeemne til
din kunde har købt og har betalt for dit produkt eller din serviceydelse.

Trin-for-Trin Guiden afslører:

Klip disse afsnit ind i en teaser video:

Den største myte om salg på Internettet

Hvad sker der i hovedet på din kunde?

Hvordan tænker vi inden vi køber på Nettet?

Hvad kan du gøre for at få kunderne til at købe?

Hvordan får du besøgende ind på din hjemmeside der ønsker at købe dine produkter?

Hvordan véd du hvad dine nuværende besøgende ønsker at købe?

Er dine nuværende besøgende dine ideelle kunder?

Hvordan får du de rigtige besøgende ind på din hjemmeside, dem der ønsker at købe dine produkter?

Hvordan fanger du dine kunder på det rigtige tidspunkt?

Find ud af, hvilke SØGEORD, der genererer kunder og hvilke tekster, der bare genererer besøgende.

Find ud af, hvilke TEKSTER, der genererer kunder og hvilke tekster, der bare genererer besøgende.

Hvordan får du de søgende til at klikke på linket, der peger ind på DIN hjemmeside frem for alle de andre links der er på resultatsiden?

Vi skal se på søgetyper og hvilke fordele og ulemper der er ved både AdWords og placering i de naturlige søgeresultater.

* Lad os slå fast, at jeg står her og er et kundeemne, der er klar til at købe. Jeg skal have slået græsset inden det bliver for langt så jeg sidder mere eller mindre med kreditkortet i hånden og skal bare finde en hjemmeside, der har den vare jeg mangler.

Og meget, meget mere…

Hej, mit navn er Christian Garrelts. Jeg er indehaver af iMARKETING, der siden 1997 har hjulpet virksomheder med at markedsføre sig på Internettet så de kan sælge meget mere og fortsætte en sund udvikling.

I denne video vil jeg hjælpe dig til at forstå dine kunders behov og handlinger langt bedre, så du fremover kan planlægge de næste skridt af din online markedsføring ud fra den viden jeg kan give dig i videoen her.

Det er en video der forklarer, hvorfor det er så vigtigt at markedsføre i den rigtige rækkefølge, hvis du vil opnå de resultater du virkelig ønsker dig.

Og jeg viser dig Trin-For-Trin – hvilken rækkefølge du skal gøre tingene i.

Jeg har siden 1997 rådgivet mange hjemmeside-ejere om, hvordan de skal gribe deres online markedsføring an og på basis af de samlede erfaringer, har vi som tiden er gået, opbygget en “Best Practice” som jeg nu vil dele den med dig.

Så kan du komme godt i gang med din markedsføring uden at brænde en masse tid, penge og energi af på at finde ud af noget jeg lige så godt kan fortælle dig.

Jeg vil også gerne sikre mig, at du har fået dette fundament inden du skulle finde på at kontakte os, for jeg véd, at hvis du har set videoen her, så har vi en fælles forståelse de resultater vi ønsker at opnå.

Kun når du forstår dine kunder og deres behov kommer du til at udnytte din hjemmesides potentiale fuldt ud, når du sælger fra din hjemmeside, uanset om du sælger serviceydelser, eller har en webshop eller markedsfører dine produkter på andre måder.

Jeg vil tage dig i hånden på den store tur ind i din kundes univers og jeg kan love dig adskillige AHA oplevelser på vejen.

Har du tænkt over, at inden du sælger til dine kunder, så er der forinden sket en masse ting hos din kunde, som er alt afgørende for, om du får solgt noget, hvad du får solgt og hvor meget du kan sælge til denne kunde

Jeg vil derfor forklare, hvad der sker i hovedet på dit kundeemne og hvordan du kan målrette din markedsføring, så din potentielle kunde får lyst til at købe af dig og ikke af dine konkurrenter.

Men allerførst skal vi have aflivet en myte, der hindrer mange hjemmesideejere i at tænke klart. Det er vigtigt, at vi får aflivet denne myte, så det du tror om dine potentielle kunder kan blive afløst af de faktiske forhold.