SOLGT!

Salg af Rødkælkevej 12, 3660 Stenløse i Egedal kommune – Åbent Hus Søndag, den 19. maj 2019 (tidspunkt kommer senere). Du er velkommen 🙂

Helt stille område midt i byen | For enden af lukket villavej | Fantastisk udsigt til solnedgangen fra stor vestvendt terrasse | Kæmpe stue | Kæmpe stor privat sydvendt terrasse | 7 min gåafstand til S-tog og Center | 174 M2 opvarmet under tag  | Kontantpris: 3.085.000.
RealMæglerne Stenløse Viggo Axelsen ApS | Byvej 34A | 3660 Stenløse | Casper Lehd | Mail: cl@mailreal.dk | Mobil: 2856 6640

Mit navn er Christian Garrelts og jeg vil med denne utraditionelle side hjælpe min ejendomsmægler med at skabe lidt interesse for min ejendom. Efter at have boet på Rødkælkevej 12 i Stenløse i 38 år, er det endelig tid at sælge huset. Børnene er flyttet hjemmefra, vi ønsker at flytte til byen og det er synd, at et så stort og dejligt hus ikke skal glæde en ny familie med nogle fantastiske rammer for alle de aktiviteter en familie har brug for. Jeg har været UTROLIGT glad for at bo her og det har taget flere år at erkende, at det det nu er noget andet vi vil.

Og jeg vil fortælle hvorfor.