Salgstekster skrives

Har du brug for et salgsbrev til hjemmesiden eller til jeres direct mail kampagne?

Ikke kun et salgsbrev hvor teksten er skrevet, så den er forståelig og grammatisk korrekt, men et, som virkelig fanger folks opmærksomhed?

Har du selv prøvet at bevæge dig rundt på forskellige hjemmesider, som ser fine ud – flotte billeder, god navigation…. og teksten er god og beskriver fint, hvad virksomheden kan tilbyde. Alligevel går der ikke 10 sekunder før du har forladt hjemmesiden igen?

Hvad er der så galt?

Det, der er galt er, at hjemmesiden LIGNER alle de andre hjemmesider, TILBYDER de samme ting på den samme måde som alle konkurrenterne. Og den er sandsynligvis skrevet med fokus på hjemmesidens ejer – ikke på de potentielle kunder.

Ser du, i alle brancher er der kun en håndfuld, der virkelig forstår, hvad der skal gøres. Det der er kendetegnende ved disse virksomheder er, at de “flyver” under konkurrenternes radar.

Når konkurrenterne kikker på deres materiale kan de godt se, at det er godt; men kan ikke lige se hvad det er der virker.

Så bortset fra denne håndfuld ledere, så bevæger resten af markedet sig som en flok lemminger. Alle følger efter hinanden i en tro på, at det som de kan se, at andre gør også virker for dem selv.

Det de ikke ved er, at de følger en leder, der selv er fortabt og som derfor selv leder efter den rigtige “opskrift” på succes. Derfor kan du aldrig komme foran ved at følge andre. Og specielt ikke andre, der følger andre i branchen, der følger andre i branchen, der følger andre i branchen.

Teksten er det VIGTIGSTE element på din hjemmeside. Det er IKKE billederne.

Det er teksten, der kan tage den besøgende i hånden og lede dem på en god og tryg måde. Det er teksten, der spejler de tanker, som de besøgende har i hovedet.

Og det er teksten, der skal få dine besøgende til at blive til dine kunder.

Vi tager vores ansvar som tekstforfattere dybt seriøst…. og vi arbejder ikke på samme måde som journalister, (som vi for øvrigt har den største respekt for).

Nej, vi arbejder meget mere…. skal vi kalde det… “videnskabeligt”…. med teksterne.

Vi ønsker at levere tekster til vores kunder, der får deres besøgende til at blive kunder.

Det er altså noget, som tilfører din hjemmeside værdi. Stor værdi, når det udføres korrekt.

Ser du, vi skriver ikke bare en tekst og afleverer den. Vi ønsker at udvikle teksten til din hjemmeside eller salgsbrevet til det er perfekt. Det er en proces som tager tid; men er teksten vital for din virksomhed, så er det så rigeligt tiden værd.

Jo mere din virksomhed potentielt kan omsætte, jo vigtigere er det at gøre dette her rigtigt.

Kontakt os, hvis vi har ramt noget du kan bruge i din markedsføring.