Søgeord værktøjer

Vi anvender rigtig mange forskellige teknikker. Når vi starter på bar bund, så har vi selvfølgelig nogle få (lad os sige 20) overordnede søgeord.

Vi har igennem mange år arbejdet med rigtig mange værktøjer til at hjælpe os med at finde de helt rigtige søgeord. I løbet af denne tid har vi indsnævret vores anvendelse til nogle ganske få værktøjer, som hver især har helt sin egen styrke.

Vi har desværre ikke fundet nogen gode danske værktøjer, så vores teknik går på at finde de engelske ord fra de engelsksprogede værktøjer og så oversætte ordene til dansk.

Vores bedste søgeord værktøjer er her:
( i rækkefølgen fra billigste til bedste)

Keyword Selector Tool fra Overture

Dette søgeordsværktøj er gratis at anvende og fortæller hvor mange søgninger, der er hos Overture på søgeord, hvor det søgeord, du indtaster er indeholdt.

Vores egen Keyword-booster

Da vi blev trætte af at bruge alt for meget tid på rutineopgaver i forbindelse med de mange søgeord og vi fandt de andre værktøjer for klodsede at arbejde med, så byggede vi vores eget værktøj… og så kan vi altid huske, hvor vi skal finde det…

Wordtracker

Efter at have prøvet RIGTIG mange værktøjer, kan vi konstatere, at Wordtracker er DET BEDSTE søgeordsværktøj på Internettet. Du kan prøve værktøjet gratis i en begrænset udgave. Vil du selv vil arbejde med optimering af din hjemmeside, så er dette værktøjet.

Keyword Elite

Dette er et rigtigt stykke software, som skal downloades og installeres på din computer. Vi har selv arbejdet med Keyword Elite lige siden den første beta udgave og har bl.a. fået udviklerne til at indbygge den danske Google søgning i programmet. Programmet er intet mindre end fantastisk at arbejde med og kan generere tusindvis af søgeord på få minutter… søgeord, som du herefter kan indsætte i dine Google AdWords annoncer og teste videre for dig selv.

Hvis alt dette søgeordsarbejde er ved at blive lidt for omfattende, så kontakt os. Så udfører vi alt arbejdet for dig… og så får du samtidig fordel af alle vores andre teknikker til at finde søgeord.

Vil du vide mere om søgeoptimering? Så vil vi anbefale, at du køber Søgeoptimeringsrapporten, vores første E-bog på Nettet.