Strategiudvikling

Skal salget forøges hurtigt du nødt til at starte med at gå online. Ikke nødvendigvis for altid; men fordi at det er viktigt at sætte turbo på informationsindsamligen så du kan tage mange hurtige beslutninger.

Hastighed er alt-afgørende

Hastigheden hvormed virksomheden får lært at stille de rigtige spørgsmål, at indsamle valide informationer direkte fra markedet, ikke som følge at laboratorietests; men fra virkeligheden som den ser ud lige nu.

De virksomheder der vinder er dem, der har forstået denne vigtige faktor.

Internettet er i sig selv et fantastisk sted at hente informationer, så her har du nogle unkikke muligheder for at fokusere på dine potentielle kunders behov og finde ud af hvilke af din virksomheds produkter eller serviceydelser der bedst matcher kunde-emnernes behov.

Krisen har med stor sandsynlighed medført, at den naturlige skridning der opstår mellem virksomhedens produkter og det som dine kunder efterspørger lige pludselig er sket med stor hastighed. I praksis vil du opleve det ved at kunderne bliver væk.

Hvis du tror, at du med en dyrere bil matcher din bekymrede kunde, der også har hørt om finanskrisen, så tager du fejl. Du har netop ikke et match – og det er derfor du ikke får solgt bilen.

Mest sansynligt, så har kunderne stadig behov for dine produkter eller ydelser; men de har behov for dem på en anden måde nu.

Opgaven er at finde ud af, præcis hvad det er kunderne efterspørger lige nu.

Vi oplever hele tiden at løbe ind i virksomheder, der sælger produkter eller serviceydelser, som kun har et lille overlap med deres kundernes behov.

Og virksomheden kan leve på denne måde i årevis uden at vide det.

iMARKETING fokuserer specielt på teknikker der:

  • Leverer flere besøgende til hjemmesiden
  • Får større procentdel af de besøgende til at blive til kunder
  • Forhøjer den gennemsnitlige værdi af hver ordre
  • Leverer flere gentagne salg til tidligere kunder

Hvilke strategier, der skal anvendes er meget individuelt fra kunde til kunde. Vores styrke er 12 års erfaring i branchen og et langvarigt samarbejde med virksomheder indenfor en lang række forskellige brancher – f.eks. Advokater – Salg af andelsboliger – Handelsforeninger – Salg af møbler – Privathospitaler – Sundhedsportaler, for blot at nævne nogle.

Kontakt os nu på 29620864 eller info@imarketing.dk 
for at høre hvad vi kan gøre for at udvikle din virksomhed online.

iMARKETING har siden 1997 rådgivet virksomheder om online markedsføring.