Tilføj link – Add url….

Hvis du ikke linker rigtigt, vil du MISTE mere end du vinder!

Umiddelbart skulle man tro, at det skulle være lige til at finde nogle gode link samarbejdspartnere; men efter at du har læst dette, vil du forstå, at link samarbejdet er fyldt med mange skjulte farer og de er steder du slet ikke havde forestillet dig.

Een ting er at miste besøgende fordi man har gjort noget, man ikke skulle have gjort; men tanken om at miste besøgende EFTER, at man har brugt timer på at tilføje links eller have aftalt at linke til hinanden … den er næsten uudholdelig.

Lad os starte med at undersøge, hvorfor vi i det hele taget vil linke til hinandens hjemmesider, for allerede på dette plan skal man være klar over, hvad man vil med samarbejdet.

Hvis du går ind i link samarbejdet med en forkert indstilling (og det gør de fleste!), så risikerer du i bedste fald at have spildt din tid. I værste fald mister du besøgende, hvor du drømte om at få langt flere besøgende ud af dine anstrengelser….ikke?

Så lad os se på det:

Du vil gerne hjælpe dine besøgende med at finde værdifulde ressourcer på Internettet.

Helt afhængig af din situation kan denne holdning til link samarbejde have vidt forskellige konsekvenser for besøgstallet på din hjemmeside og dermed din omsætning.

Du risikerer, at din hjemmeside bliver en cyber-korridor, hvor du evt. betaler for dyr trafik i den ene ende, for herefter gratis at sende folk videre til andre og bedre hjemmesider. BOMMER. BIIIG MISTAKE.

Du kan i den anden ende have det som din forretning at være en værdsat portal til god information på nettet… her kan denne filosofi være grundlaget for hjemmesidens PRIMÆRE INTÆGTSKILDE.

Sjovt som tingene kan vende begge veje… lige som et tveægget sværd.

Vi vil vende tilbage til en af vores hjemmesider www.BestHawaiiRentals.com senere, men her blot nævne, at vores intægter fra Google AdWords udelukkende kommer fra det overordnede ønske om at hjælpe andre med at finde de gode udjejningsejendomme på Hawaii. Hvis ikke siden havde masse udgående links til ANDRE GODE hjemmesider, så havde den ingen berettigelse i cyberspace.

Du ønsker en højere Page Rank hos Google, fordi du ønsker at få en højere placering i de ordinære søgeresultater

Rigtig mange mennesker baserer deres link samarbejder på at få en masse links ind udelukkende for at få Google til at vise ens hjemmeside højere oppe i søgeresultaterne. Selv om slutmålet er forståeligt, så er det også her de største farer ligger og lurer:

1: Du kan risikere, at hjemmesiden, du linker til, trækker din Page Rank ned i stedet for at løfte den op. (PR-focus- hvem er dine kammerater?)

2: Du risikerer at blive snydt så vandet driver, medens ham, du linker til opnår dobbelt effekt af samarbejdet. SURT SHOW. (synlighed)

3: Du risikerer at spilde time efter time, uden at dit arbejde har nogen effekt overhovedet. (Gensidige links virker ikke) Men hvis vi f.eks. linker til JCP Pengeskabe med linket pengeskabe så er det et envejs link, der giver JCP værdi. Det er ligeledes godt at linket er skrevet midt inde i brødteksen og gerne en brødtekst hvori der også indgår søgeordet “pengeskabe”.

Du ønsker, at modtage flere besøgende fra andre hjemmesider

Vi kan ikke sige tydeligt nok, at det bør være DENNE FOKUS du skal have for at lykkes. Der er INGEN skjulte dagsordener. Din hjerne begynder at virke igen, når du ikke skal udspekulere alverdens kneb for hurtigst muligt at få skrabet så mange indkomne links sammen som muligt.

Ja…. du begynder faktist at bruge den indvendige side af hovedet til at tænke nogle rigtig gode tanker omkring, hvordan du bedst muligt griber opgaven an.

Du vil som den selvfølgeliste sag hele tiden tage de RIGTIGE BESLUTNINGER. Du vil nu FINDE OG SAMARBEJDE med ejere af de hjemmesider, som giver dig en masse besøgende. Ser du, der er et KÆMPE potentiale her, som rigtig mange totalt har overset. Næst bedst efter søgemaskineoptimering er vores favorit at link-samarbejde på den RIGTIGE MÅDE.

Igen en lille historie fra www.BestHawaiiRentals.com for at belyse, hvad vi mener: Selv om vi har en søgemaskineoptimeret hjemmeside med masser af højt potentielle søgeord, så giver 5 indkomne links TILSAMMEN lige så mange besøg som Google!

Du kan simpelthen ikke UNDGÅ at gøre de rigtige ting… og det sjove er…. alle de andre ting, med Page Rank osv. ja, de kommer helt af sig selv uden at du tænker på det.

Har DU en hjemmeside, som relaterer til markedsføring på Internettet, så skriv til os og lad os se, om vi ikke kan finde ud af at linke til hinanden. Vi har en del forskellige hjemmesider, så mon ikke vi kan finde ud af noget genialt?

Ellers er der ikke andet at gøre, end at du skynder dig over og melder dig til vores e-mail liste, så du kan få andre tips direkte serveret på et sølvfad…

Vil du vide mere om søgeoptimering? Så vil vi anbefale, at du køber Søgeoptimeringsrapporten, vores første E-bog på Nettet.