Tjen Penge Online

Sandheden om at tjene penge online

Jeg vil gerne fortælle dig sandheden om at tjene penge online.

Jeg ønsker ikke at binde dig en masse historier på ærmet for dem er der rigeligt af.

I stedet vil jeg give dig en masse værdifuld information, som kan hjælpe dig til at sortere i det kæmpemæssige udbud af bliv-rig-hurtigt tricks, der findes derude på Internettet.

Min baggerund er, at jeg har arbejdet på Internettet siden 1997. Jeg har læst rigtig meget information gennem alle disse år – og jeg har prøvet det meste.

Så jeg vil gerne spare dig for at spilde en masse af din tid i din søgen efter rigdom ved at fortælle om mine erfaringer.

Allerførst:

Hvis nogen fortæller dig, at du kan blive hurtigt rig ved at gøre som de siger, så tro dem ikke!

Skynd dig i stedet at søge videre efter nogen, som fortæller dig, at det bliver hårdt.
At det kræver mange, mange timer, som du skal bruge på at lære.
At det bliver en vej fyldt med opture og nedture.
Kort sagt: Een der fortæller dig, hvordan virkeligheden ser ud og ikke bare er en drømmefabrik.

Der findes ikke en one size fits all løsning på Internettet

Mange vil prøve at fortælle dig, at hvis du bare køber deres produkt, så bliver du rig. Eller hvis du bliver affiliate for dem så tjener du en masse penge.

Jeg er ked af at fortælle dig det; men sådan er virkeligheden bare ikke.

Jeg fortæller ikke, at du IKKE kan tjene penge online, for det har jeg selv gjort i 10 år; det jeg fortæller er, at du skal være realistisk omkring det.

Det er en jungle derude. Og det, som du har brug for er helt afhængig af din helt specielle situation.

Og hvad mener jeg så med det?

Helt afhængig af din erfaring og dine kvalifikationer er det vidt forskellige ting, du bør kaste dig over, hvis det skal lykkes.

Går du efter at tjene penge online som begynder eller har du allerede beskæftiget dig med Internettet i mange år?

Er du god til html? God til programmering? En god designer? Er du god til at skrive tekster? Har du eksisterende produkter? Hvad er dit ambitionsniveau? Har du erfaring for at gennemskue de gode forretninger fra de dårlige.

Har du øje for, hvad du egentlig har brug for, for at komme videre lige nu?

Kan du overskue situationen?

Er du typen, der igen og igen falder for noget, der lader til at være en god deal for herefter at erkende, at den gik heller ikke hvorefter du starter noget nyt op?

Eller er du typen, der er totalt målrettet og præcis ved, hvordan det hele skal skrues sammmen for at virke? Hvis du er, så vil jeg ønske dig tillykke, for så har du langt bedre mulighed for at tjene penge online.

Hvordan kommer du så i gang med at tjene penge online?

Du skal starte med at erkende, at det er en lang, lang rejse, du skal ud på.

Så skal du forstå, at der skal være et reelt marked for det, du ønsker at tjene penge på.

Jo større markedet er og jo højere prisen er for produktet, jo større er potentialet også for dig.

Men med større marked og højere pris følger også en skærpet konkurrence – for alle vil gerne have en bid af kagen – og her 10 år efter at Internettet rigtig begyndte at vise sig, så kan man jo ikke ligefrem sige, at du bliver først i markedet.

Derfor må du forvente, at konkurrencen bliver benhård

De andre i markedet har nemlig ikke tænkt sig bare at sidde tilbage og vente på, at du kommer og løber med alle kunderne.

Der er markeder, som i dag er mættede: Det er for eksempel tøjbutikker på Internettet, smykker og børnetøj, så disse markeder ville jeg ikke røre med en ildtang.

Her er konkurrencen så hård, at mange må lukke igen. Men inden de lukkede, har de lige i et sidste desperat forsøg på at tjene penge, dumpet prisen bare for at slippe af med lageret uden for store tab. Det mærker de andre i markedet i form af en høj priskonkurrence. Her er ikke rart at være.

Hvor skal du så starte?

Du bør starte med at finde dig en niche. Og hvad mener jeg så med en niche? En niche er et område, der er så specielt, at DU kan blive eksperten, der ved alt inden for dette område inden der er gået 2 år.

Det må meget gerne være i et marked, hvor folk er villige til at betale for kvalitet.

Og det må også meget gerne være relateret til et område, som du allerede i dag har en god interesse for.

Hvis denne artikel har givet dig en bedre forståelse for, hvad der skal til for at tjene penge online, så vil jeg anbefale dig, at du tilmelder dig mit nyhedsbrev herunder, for der kommer mange gode artikler, som hjælper dig videre med at tjene penge i fremtiden.

For din succes på Internettet,
Christian Garrelts