7. trin i den røde tråd – VIDENSØGNING.

Den Røde Tråd, Trin 7

Så på den ene eller anden måde, så kommer vi alle før eller senere frem til, at vi har brug for viden, hvis vi skal løse opgaven bedst muligt.

Det kan være, at vi skal over nogle bump på vejen – men skal vi lykkes, så skal vi have adgang til korrekt og opdateret viden.

Hvordan søger vi så viden i dag?

Vi kunne spørge om andres erfaringer i netværk eller over middagsbordet – og selv om det stadig sker i eet eller andet omfang, så har vi alle set fordelene ved at søgen den viden vi har brug for på Google.

Og fordelene er mange:

Vi har potentielt adgang til al den viden vi kunne ønske os i hele verden – det betyder, at vi ikke kun er begrænset til den viden, som personen, der står over for os har.

Det går rigtig stærkt med at få den information du har brug for – det betyder, at du hurtigt kan komme videre i din beslutningsproces.

Kvaliteten af den tilgængelige viden er sorteret for os, så vi først ser den information som Google har fundet frem til er det bedste svar på dine spørgsmål.

Du kan øjeblikkeligt få svaret på dine spørgsmål i form af en video som denne – dette giver en langt bedre mulighed for at forstå informationen.

Derfor har Google stort set overtaget al informationssøgning – stort set alle (94% her i Danmark) Googler nu den information de har brug for.

Derfor SKAL du være synlig, når dit produkt eller serviceydelse kan løse den udfordring dit kundeemne har.

Det LIGE på DETTE tidspunkt og på DETTE sted vi skal have forbundet dig, der kan løse problemet eller ønsket med dem der HAR problemet eller ønsket.